Kupovina i dostava

Naručenu robu za područje Srbije dostavljamo kurirskim službama.

Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem: gotovinski dostavljaču a troškove isporuke snosi kupac po važećem cenovniku kurirske službe.

Šaljemo kurirskom službama, AKS, PostExpress, Bex, City Express, DExpres….

Vreme dostave pošiljke

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja Vaše narudžbenice jednako je vremenu pripreme pošiljke + 1 dan, koliko je potrebno kurirskoj službi da uruči proizvod. Period od trenutka kreiranja narudžbenice do proizvoda u Vašem domu je 3 do 5 dana. Ukoliko se desi da robe koja je poručena u međuvremenu nema na lageru kupac će biti obavešten o najkraćem mogućem roku za isporuku.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku. U koliko na adresi nema nikoga ,a zavisno od kurirske službe, kurir će ostaviti dokument sa kojim možete podići paket u najbližoj pošti ili Vas kontaktirati na br. mobilnog koji ste ostavili prilikom poručivanja. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

 

Vaš Svet Tonera