Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i pravila koja su navedena u ovom dokumentu primenjuju se na sve posetioce i korisnike sajta www.svettonera.rs. Upotrebom sajta smatra se da su korisnici u potpunosti saglasni sa „Uslovima korišćenja sajta“ i da ih prihvataju. Pravila i uslovi korišćenja mogu biti izmenjeni i objavljeni online bez prethodnog obaveštavanja, zbog čega se preporučuje periodičan pregled ove stranice.

Avala Metal d.o.o. može privremeno ili trajno da prekine, obustavi, izmeni ili suspenduje bilo koji deo sajta. Avala Metal d.o.o. ne odgovara korisnicima ili trećoj strani za bilo koji aspekt funkcionisanja sajta. Avala Metal d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne greške i viruse. Takođe ne možemo da garantujemo da će internet prodavnica non-stop biti dostupna i raspoloživa.

Sadržaj internet prodavnice Svet Tonera je zaštićen autorskim pravom koje pripada firmi Avala Metal d.o.o. Bez pismenog dopuštenja  zabranjen je download, javno prikazivanje, objavljivanje, menjanje, umnožavanje, reprodukovanje, distribuiranje i učestvovanje u prenosu ili prodaji sadržaja internet prodavnice Svet Tonera. Istovremeno je zabranjena izrada kopija i svaka druga vrsta upotrebe sadržaja stranica internet prodavnice Svet Tonera.

Vaš Svet Tonera